Revista de proiectare
Revista de proiectare
Consolă

Mabrada

Consolă O consolă unică din lemn pictat cu finisaj din piatră, care prezintă o vechea mașină de cafea autentică care se întoarce în perioada otomană. Un răcitor de cafea iordanian (Mabrada) a fost reprodus și sculptat pentru a sta ca unul dintre picioarele din partea opusă a consolei unde se așează râșnița, creând o piesă fascinantă pentru un foaier sau camera de zi.

Denumirea proiectului : Mabrada , Numele proiectanților : May Khoury, Numele clientului : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Consolă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.