Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie satisface nevoile nomazilor moderni. Este simplu, dar afectează, calmant analogic, rezistent la rupere și la apă și biodegradabil. Tootsie lasă o impresie de durată în mintea oamenilor, dar niciuna asupra mediului. Cei mai mulți dintre noi trăim și călătorim printr-o lume în continuă schimbare - o lume în care avem riscul de a ne pierde. Spre deosebire de un jurnal, Papernomad-urile creează puncte de referință în timp pentru a ne aminti cine suntem.

Denumirea proiectului : Tootsie, Numele proiectanților : Christoph Rochna, Numele clientului : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.