Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

Rio

Restaurant Situat în Kuweit City într-o zonă care este bine cunoscută pentru restaurantele sale de tip boutique. Rio Churrascaria este una dintre primele fripturi braziliene deschise în regiune. Scopul a fost de a crea un spațiu de luat masa luxos, dar informal, care să reflecte brandul Rio și este un mod unic de a servi mâncare (stil Rodizio).

Denumirea proiectului : Rio, Numele proiectanților : Rashed Alfoudari, Numele clientului : Rio.

Rio Restaurant

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.