Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Interior

Chua chu kang house

Spațiul Interior Punctul de acupunctură din această casă a fost să conecteze zona închisă într-un nou design vizual al liniștii. Făcând acestea, un anumit farmec istoric și brut este restaurat pentru a adăposti golirea casei. Noua cazare se încheie cu o surpriză a interiorului în interior; bucătărie uscată și umedă într-o bucătărie și mese în interiorul unei bucătării. Spațiul de locuit a fost, de asemenea, întrerupt de un impresionant atac de artă care a devenit în curând carcasa electrică cu cablu electric. Pentru a completa accentul general, sunt necesare felii de lumină caldă pe toate pereții de culoare.

Denumirea proiectului : Chua chu kang house, Numele proiectanților : Don Lin, Numele clientului : DSOD.

Chua chu kang house Spațiul Interior

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.