Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul De Wellness

Yoga Center

Centrul De Wellness Situat în cel mai aglomerat district al orașului Kuweit, centrul de yoga este o încercare de a revitaliza podeaua subsolului din Turnul Jassim. Locația proiectului a fost neortodoxă. Cu toate acestea, a fost o încercare de a servi femeile atât în limitele orașului, cât și din zonele rezidențiale din jur. Zona de recepție din centru se blochează atât cu dulapurile cât și cu zona de birou, permițând fluxul lin al membrilor. Zona de blocare este apoi aliniată cu zona de spălare a picioarelor care semnalează „zona fără pantofi”. De atunci înainte se află coridorul și sala de lectură care duce la cele trei săli de yoga.

Denumirea proiectului : Yoga Center , Numele proiectanților : Rashed Alfoudari, Numele clientului : The Yoga Center .

Yoga Center  Centrul De Wellness

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.