Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brosura

NISSAN CIMA

Brosura ・ Nissan a integrat toate tehnologiile sale de ultimă generație și înțelepciunea, materialele interioare de o calitate superioară și arta meșteșugului japonez („MONOZUKURI” în japoneză) pentru a crea un sedan de lux de o calitate inegalabilă - noul CIMA, flagship-ul unic al lui Nissan.・ Această broșură este concepută nu numai pentru a arăta caracteristicile produsului CIMA, ci și pentru a răspunde publicului încrederea și mândria Nissan în măiestria sa.

Denumirea proiectului : NISSAN CIMA, Numele proiectanților : E-graphics communications, Numele clientului : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brosura

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.