Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Unui Stand De Târg Global Pentru Toyota

The Wave

Proiectarea Unui Stand De Târg Global Pentru Toyota Inspirat de principiul japonez al „calmului activ”, designul combină elemente raționale și emoționale într-o singură entitate. Arhitectura arată minimalist și calm din exterior. Totuși, puteți simți o forță imensă care radiază de la ea. Sub vraja ei, alunecă curioasă spre interior. Odată ajunși înăuntru, te găsești într-un mediu surprinzător, izbucnit de energie și plin de pereți mari de media care arată animații energice și abstracte. În acest fel, standul devine o experiență memorabilă pentru vizitatori. Conceptul prezintă echilibrul asimetric pe care îl găsim în natură și în centrul esteticii japoneze.

Denumirea proiectului : The Wave, Numele proiectanților : Alia Ramadan, Numele clientului : Toyota Motors Europe.

The Wave Proiectarea Unui Stand De Târg Global Pentru Toyota

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.