Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința

nature

Reședința Această casă este proiectată pentru un cuplu. Revenire la natură. Oamenii sunt dispuși să iasă mai mult, să fie în aer liber sau, să lase natura să facă parte din viața lor, să permită naturii să îmbogățească vocabularul de acasă. Pur și simplu lăsați natura să intre și călcați pe poziția ei. Elemente bogate și diverse, care arată modul în care detașarea poate exista alături de o complexitate densă, la fel ca fațetele multiple ale florilor, care în cele din urmă se vor reda selecțiilor finale după multă deliberare.

Denumirea proiectului : nature, Numele proiectanților : Yu-Wen Chiu (Vita), Numele clientului : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Reședința

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.