Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul

Lohas

Restaurantul Contrarul revoltei pentru ritmul urban. Baza este amplasată într-o intersecție cu trafic intens. Planul spațial de ansamblu își propune să creeze un ritm molest și decontat, ca și cum să inducă timpul să încetinească și în această viață urbană rapidă să se bucure de fiecare moment aici și acum. Spațiul deschis, așa cum este format, prin planificarea medie, împarte spațiul în funcție de diferite funcționalități. Ecranele totem-asemănătoare adaugă la atmosfera spațială moale o anumită jucăuță congenială.

Denumirea proiectului : Lohas, Numele proiectanților : Yu-Wen Chiu (Vita), Numele clientului : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restaurantul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.