Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vile Rezidențiale

Field of Flowers

Vile Rezidențiale Structura care se bazează pe bazele portante de arc sau semicarc are un impact redus asupra solului, astfel încât solul să se bucure de ploaie și să respire. Designul său are o integrare cu natura. Un bloc format din patru unități de vilă are șansa de a se bucura de panoramă, datorită unui mecanism capabil să se rotească cu 360 ° pe zi. Proiectul primește o parte din furnizarea sa de energie de la trandafiri eolieni. Fiecare unitate de vilă s-ar putea implica în agricultură organică pe propria sa zonă, în mijlocul diferitelor flori. , copacii încercuiti cu iazuri artificiale sau reale.

Denumirea proiectului : Field of Flowers, Numele proiectanților : Murat Gedik, Numele clientului : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Vile Rezidențiale

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.