Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotoliu

xifix2base arm-chair-one

Fotoliu Designul fotoliuui se bazează pe minimul necesar de fizică și material - realizat printr-o țeavă nesfârșită. Stabilitatea este obținută prin forma buclelor. Nu sunt necesare construcții și conexiuni suplimentare. Este un fotoliu confortabil - fără ornamente și construcții suplimentare. Este compus dintr-un suport metalic și un scaun, care permite diferite materiale precum lemnul, metalul, pielea, stofa sau Rattan - în aer liber. El este destinat zonelor de relaxare precum camerele de zi, zonele de așteptare, birourile și saloanele - în interior și în exterior.

Denumirea proiectului : xifix2base arm-chair-one, Numele proiectanților : Juergen Josef Goetzmann, Numele clientului : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fotoliu

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.