Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Economisire A Apei

Gris

Sistemul De Economisire A Apei Scăderea resurselor de apă este o problemă mondială în aceste zile. Este nebun că mai folosim apă potabilă pentru a spăla toaleta! Gris este un sistem incredibil de eficient de economisire a apei, care poate colecta toată apa pe care o utilizați în timpul unui duș. Puteți reutiliza această apă grasă colectată pentru spălarea toaletei, curățarea casei și pentru anumite activități de spălare. Astfel puteți economisi cel puțin 72 de litri de apă / persoană / zi într-o gospodărie medie, ceea ce înseamnă cel puțin 3,5 miliarde de litri de apă economisită pe zi într-o țară de 50 de milioane de locuitori precum Columbia.

Denumirea proiectului : Gris, Numele proiectanților : Carlos Alberto Vasquez, Numele clientului : IgenDesign.

Gris Sistemul De Economisire A Apei

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.