Revista de proiectare
Revista de proiectare
Barul De Muzică Live

Lido Cafe

Barul De Muzică Live Etajul I este o experiență sub apă și cel de-al doilea este o experiență de deasupra apei. Experiența subacvatică include un organ de lumină ca fundal de scenă, bara de sticlă cu scară de pește încorporată cu LED DMX, lumini de mătase LED în formă de pește DMX, rezervoare de pește în deschizăturile ferestrelor și întregul spațiu este iluminat cu lumini cu efect H2O. La cel de-al doilea etaj, în peretele mural al pădurii sunt amplasate fâșii subțiri verticale de oglindă la distanță întâmplătoare. Luminile și mișcarea cu laser sunt reflectate în benzile cu oglinzi și exagerează sentimentul mișcării, sugerând totodată lumina solară printre copaci

Denumirea proiectului : Lido Cafe, Numele proiectanților : Mario J Lotti, Numele clientului : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Barul De Muzică Live

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.