Revista de proiectare
Revista de proiectare
Afișul

50s news-gift paper

Afișul Revenind la zilele în care retailerii din Singapore foloseau ziarul pentru ambalarea mărfurilor, această hârtie cadou inspirată în anii '50 evocă amintiri nostalgice din acele zile. Știrile principale și poveștile de top din anii ’50 formează, de asemenea, o sursă interesantă de identitate, ajutând tânăra generație să lege prezentul cu trecutul. Tipografia vibrantă chineză aplicată pe partea de sus a ziarului vechi produce un mix între tradițional și contemporan, creând în același timp un apel cu totul nou și un ambalaj cadou potrivit pentru orice ocazie. De asemenea, pot fi afișate sub formă de afișe.

Denumirea proiectului : 50s news-gift paper, Numele proiectanților : Jesvin Yeo, Numele clientului : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Afișul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.