Revista de proiectare
Revista de proiectare
Farfurie

1hand plate

Farfurie Placă 1hand: Fii cel mai bun server. Purtați paharul de vin și farfurie cu o singură mână. Placa are o greutate ușoară și forma sa unică de creveți se află în siguranță în palma mâinii. Foarte util pentru tot felul de evenimente. Petreceri, recepții, sărbători și multe altele. Aveți întotdeauna o mână liberă pentru a pune mâncare nouă delicioasă pe farfurie, o mână liberă pentru a strânge mâinile sau doar o mână liberă pentru gesturi. Impresionați-vă oaspeții și lăsați-i să se bucure de ușurința bruscă a unui bufet în picioare.

Denumirea proiectului : 1hand plate, Numele proiectanților : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Numele clientului : Joannes Petersen.

1hand plate Farfurie

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.