Revista de proiectare
Revista de proiectare
Farfurie

1hand plate

Farfurie Placă 1hand: Fii cel mai bun server. Purtați paharul de vin și farfurie cu o singură mână. Placa are o greutate ușoară și forma sa unică de creveți se află în siguranță în palma mâinii. Foarte util pentru tot felul de evenimente. Petreceri, recepții, sărbători și multe altele. Aveți întotdeauna o mână liberă pentru a pune mâncare nouă delicioasă pe farfurie, o mână liberă pentru a strânge mâinile sau doar o mână liberă pentru gesturi. Impresionați-vă oaspeții și lăsați-i să se bucure de ușurința bruscă a unui bufet în picioare.

Denumirea proiectului : 1hand plate, Numele proiectanților : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Numele clientului : Joannes Petersen.

1hand plate Farfurie

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.