Revista de proiectare
Revista de proiectare
Farfurie

1hand plate

Farfurie Placă 1hand: Fii cel mai bun server. Purtați paharul de vin și farfurie cu o singură mână. Placa are o greutate ușoară și forma sa unică de creveți se află în siguranță în palma mâinii. Foarte util pentru tot felul de evenimente. Petreceri, recepții, sărbători și multe altele. Aveți întotdeauna o mână liberă pentru a pune mâncare nouă delicioasă pe farfurie, o mână liberă pentru a strânge mâinile sau doar o mână liberă pentru gesturi. Impresionați-vă oaspeții și lăsați-i să se bucure de ușurința bruscă a unui bufet în picioare.

Denumirea proiectului : 1hand plate, Numele proiectanților : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Numele clientului : Joannes Petersen.

1hand plate Farfurie

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.