Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lumina Reflectoarelor, Corpul De Iluminat Interior

Zen

Lumina Reflectoarelor, Corpul De Iluminat Interior Zen este un spot nou și complet personalizabil, pentru a satisface orice nevoie tehnică a clienților și oferă, în plus, frumusețea estetică a unei piese autentice de design interior. Zen este unul dintre cele mai mici reflectoare de pe piață. Astfel, ZEN este mult mai bine integrat în mediile în care este instalat, fără a genera prezență și invazivă. Acest lucru se realizează, de asemenea, prin faptul că este foarte personalizabil cu culori, lemn natural, etc.

Denumirea proiectului : Zen, Numele proiectanților : Rubén Saldaña Acle, Numele clientului : Arkoslight.

Zen Lumina Reflectoarelor, Corpul De Iluminat Interior

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.