Revista de proiectare
Revista de proiectare
Expoziție Design / Vânzări

dieForm

Expoziție Design / Vânzări Atât designul, cât și conceptul operațional nou, fac expoziția „dieForm” atât de inovatoare. Toate produsele showroom-ului virtual sunt expuse fizic. Vizitatorii nu sunt distrași de produs, nici de publicitate, nici de personalul de vânzări. Informații suplimentare despre fiecare produs pot fi găsite pe afișele multimedia sau prin codul QR în showroom-ul virtual (aplicație și site-ul web), unde produsele pot fi comandate și la fața locului. Conceptul permite prezentarea unei game interesante de produse în timp ce subliniază produsul și nu marca.

Denumirea proiectului : dieForm, Numele proiectanților : Gessaga Hindermann GmbH, Numele clientului : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Expoziție Design / Vânzări

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.