Revista de proiectare
Revista de proiectare
Grafică Pentru Casa De Vacanță

SAKÀ

Grafică Pentru Casa De Vacanță Studioul PRIM PRIM a creat identitate vizuală pentru casa de oaspeți SAKÀ, inclusiv: design și logo, grafică pentru fiecare cameră (design de simboluri, modele de tapet, modele pentru imagini de perete, aplicații pentru perne etc.), design de site-uri web, cărți poștale, ecusoane, cărți de nume și invitații. Fiecare cameră din casa de oaspeți SAKÀ prezintă o legendă diferită asociată cu Druskininkai (un oraș de resort din Lituania în care se află casa) și împrejurimile sale. Fiecare cameră are propriul său simbol ca cuvânt cheie din legendă. Aceste icoane apar în grafică interioară și alte obiecte care formează identitatea sa vizuală.

Denumirea proiectului : SAKÀ, Numele proiectanților : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Numele clientului : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Grafică Pentru Casa De Vacanță

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.