Revista de proiectare
Revista de proiectare
Măsuța

una

Măsuța integrarea perfectă este esența tabelului una. trei forme de arțar se reunesc pentru a lega o suprafață de sticlă temperată. produsul unei considerații intense a materialelor și a capacității lor, rezistent, dar aerisit și incredibil de ușor, apare ca întruchipare a echilibrului și a harului.

Denumirea proiectului : una, Numele proiectanților : Conor McDonald, Numele clientului : conor mcdonald creative.

una Măsuța

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.