Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Multifuncțional

Screw Chair

Mobilierul Multifuncțional În viața aventuroasă din zilele noastre, clasa de mijloc și partea cu venituri mici ale societății se află sub cea mai economică presiune și sunt astfel mai interesați de mobilierul simplu, ieftin și utilizat decât designurile elegante. utilizări care sporesc nevoia unui produs multiusaj. Utilizarea principală a acestui design este un scaun. Prin deplasarea părților scaunului care s-au conectat cu șuruburi, celelalte utilizări precum masa și raftul am putea avea. În plus, părțile scaunului se pot colecta în cutia care este partea principală a acestui design.

Denumirea proiectului : Screw Chair, Numele proiectanților : Arash Shojaei, Numele clientului : Arshida.

Screw Chair Mobilierul Multifuncțional

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.