Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Multifuncțional

Screw Chair

Mobilierul Multifuncțional În viața aventuroasă din zilele noastre, clasa de mijloc și partea cu venituri mici ale societății se află sub cea mai economică presiune și sunt astfel mai interesați de mobilierul simplu, ieftin și utilizat decât designurile elegante. utilizări care sporesc nevoia unui produs multiusaj. Utilizarea principală a acestui design este un scaun. Prin deplasarea părților scaunului care s-au conectat cu șuruburi, celelalte utilizări precum masa și raftul am putea avea. În plus, părțile scaunului se pot colecta în cutia care este partea principală a acestui design.

Denumirea proiectului : Screw Chair, Numele proiectanților : Arash Shojaei, Numele clientului : Arshida.

Screw Chair Mobilierul Multifuncțional

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.