Revista de proiectare
Revista de proiectare
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE este unul dintre cele mai noi Smart Set Top Box al companiei care oferă tehnologie de difuzare digitală pentru utilizatorii de televiziune. Cel mai important personaj al NOSE este „ventilația ascunsă”. Ventilația ascunsă face posibilă crearea de modele unice și simple. În interiorul capacului din plastic există o carcasă metalică care este utilizată pentru a preveni supraîncălzirea produsului.

Denumirea proiectului : NOSE Set Top Box, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.