Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televiziunea Led

XX265

Televiziunea Led Designul dulapului din plastic este diferențiat de modelele convenționale cu textura generală și suprafața lucioasă lăsată sub ecran pentru logo și iluzie vizuală. În funcție de metoda sa de producție BMS, modelul este foarte eficient din punct de vedere al costurilor, dar are încă o notă de design. Designul standului de masă are o formă continuă care curge de la spate către public prin bara cu efect crom. Deci, atât designul dulapului, cât și designul standului se completează reciproc.

Denumirea proiectului : XX265, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

XX265 Televiziunea Led

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.