Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televiziunea Led

XX240 BMS SNB LED TV

Televiziunea Led Seriile de televizoare cu LED-uri XX240 includ 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" de la cele mai accesibile dimensiuni medii până la cele mai mari segmente televizoare de dimensiuni mari, cu aceeași idee de design care oferă mai multe opțiuni. Designul afișajului aparține, de asemenea, companiei de producție și este asamblat cu metodologia BMS. Display-ul metalic este vopsit cu vopsea de înaltă calitate, deoarece designul lasă zona plăcii deschise și o încadrează numai cu grosimea peretelui capacului posterior. Deci, televizorul pare acoperit doar cu o ramă subțire și zona de logo iluminată de mai jos.

Denumirea proiectului : XX240 BMS SNB LED TV, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Televiziunea Led

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.