Revista de proiectare
Revista de proiectare
Geanta De Mana

Handbags 3D

Geanta De Mana Spiritul brandului Mariela Calvé poate defini o propunere din modern, feminin și cosmopolit, simplu, șic și design, cu o grijă deosebită la finisaje și detalii. În fiecare dintre colecțiile lor de genți și accesorii evidențiază combinația de forme organice și arhitecturale, îmbunătățite cu materiale fine și culori vii, oferind această amprentă atât de specială și unică. Se caracterizează prin promovarea unui stil nou, în care pielea, pânza, neoprenul și alte materiale de calitate atent selectate sunt principalii protagoniști.

Denumirea proiectului : Handbags 3D, Numele proiectanților : Mariela Calvé, Numele clientului : Mariela Calvé.

Handbags 3D Geanta De Mana

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.