Revista de proiectare
Revista de proiectare
Geanta De Mana

Handbags 3D

Geanta De Mana Spiritul brandului Mariela Calvé poate defini o propunere din modern, feminin și cosmopolit, simplu, șic și design, cu o grijă deosebită la finisaje și detalii. În fiecare dintre colecțiile lor de genți și accesorii evidențiază combinația de forme organice și arhitecturale, îmbunătățite cu materiale fine și culori vii, oferind această amprentă atât de specială și unică. Se caracterizează prin promovarea unui stil nou, în care pielea, pânza, neoprenul și alte materiale de calitate atent selectate sunt principalii protagoniști.

Denumirea proiectului : Handbags 3D, Numele proiectanților : Mariela Calvé, Numele clientului : Mariela Calvé.

Handbags 3D Geanta De Mana

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.