Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa

sa.de01

Lampa Sarah Dehandschutter creează forme organice care ar fi putut fi greu proiectate pe hârtie, deoarece acestea rezultă direct din proprietățile materialului. Pânza întinsă pe o tijă curbă are ca rezultat o formă naturală și elegantă de potir. Datorită formei sale asimetrice, apare diferit de fiecare punct de vedere, sugerând o mișcare continuă. Potirul este reprodus într-o matriță, în ghips întărit. Lumina este reflectată pe suprafața interioară albă opacă creând un clarobscur titilant, accentuând forma foarte fluentă. Lampa este suspendată de o bară metalică care menține forma în echilibru

Denumirea proiectului : sa.de01, Numele proiectanților : Sarah Dehandschutter, Numele clientului : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lampa

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.