Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brosa

Chiromancy

Brosa Fiecare persoană este unică și originală. Acest lucru este evident chiar și în modelele de pe degetele noastre. Liniile desenate și semnele mâinilor noastre sunt, de asemenea, destul de originale. În plus, fiecare persoană are o serie de pietre, care sunt apropiate de ele în calitate sau legate de evenimente personale. Toate aceste caracteristici oferă unui observator gânditor atât de instructiv și atractiv, încât permite crearea de bijuterii personalizate pe baza acestor linii și semne ale lucrurilor individuale. Acest tip de ornament și bijuterii - formează Codul tău personal de artă

Denumirea proiectului : Chiromancy, Numele proiectanților : Victor A. Syrnev, Numele clientului : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Brosa

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.