Revista de proiectare
Revista de proiectare
Structura De Copertă Fotocromică

Or2

Structura De Copertă Fotocromică Or2 este o structură de acoperiș cu o singură suprafață care reacționează la lumina soarelui. Segmentele poligonale ale suprafeței reacționează la lumina ultravioletă, cartografând poziția și intensitatea razelor solare. Când sunt în umbră, segmentele de Or2 sunt albe translucide. Cu toate acestea, atunci când sunt lovite de lumina soarelui, acestea se colorează, inundând spațiul de mai jos cu diferite nuanțe de lumină. În timpul zilei Or2 devine un dispozitiv de umbrire controlând pasiv spațiul de sub el. Noaptea Or2 se transformă într-un candelabru enorm, diseminând lumina care a fost colectată de celulele fotovoltaice integrate în timpul zilei.

Denumirea proiectului : Or2, Numele proiectanților : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Numele clientului : Orproject.

Or2 Structura De Copertă Fotocromică

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.