Revista de proiectare
Revista de proiectare
Structura De Copertă Fotocromică

Or2

Structura De Copertă Fotocromică Or2 este o structură de acoperiș cu o singură suprafață care reacționează la lumina soarelui. Segmentele poligonale ale suprafeței reacționează la lumina ultravioletă, cartografând poziția și intensitatea razelor solare. Când sunt în umbră, segmentele de Or2 sunt albe translucide. Cu toate acestea, atunci când sunt lovite de lumina soarelui, acestea se colorează, inundând spațiul de mai jos cu diferite nuanțe de lumină. În timpul zilei Or2 devine un dispozitiv de umbrire controlând pasiv spațiul de sub el. Noaptea Or2 se transformă într-un candelabru enorm, diseminând lumina care a fost colectată de celulele fotovoltaice integrate în timpul zilei.

Denumirea proiectului : Or2, Numele proiectanților : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Numele clientului : Orproject.

Or2 Structura De Copertă Fotocromică

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.