Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaune

Musketeers

Scaune Simplu. Elegant. Funcţional. Musketeers sunt scaune cu trei picioare din metal acoperit cu pulbere îndoite în formă cu picioare de lemn tăiate cu laser. O bază cu trei picioare s-a dovedit din punct de vedere geometric că este de fapt mai stabilă și are șanse mai mici de a se vâna decât patru. Cu un echilibru și o funcționalitate superbe, eleganța mușterilor în aspectul său modernist îl face piesa perfectă pe care o ai în camera ta. Aflați mai multe: www.rachelledagnalan.com

Denumirea proiectului : Musketeers, Numele proiectanților : Rachelle Dagñalan, Numele clientului : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Scaune

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.