Revista de proiectare
Revista de proiectare
Periuța De Dinți De Interacțiune

TTONE

Periuța De Dinți De Interacțiune TTone este o periuță de dinți interactivă pentru copii, care redă muzică fără baterii tradiționale. TTone captează energia cinetică produsă prin acțiunea de periere. Conceptul este acela de a face periajul să fie unul mai interesant pentru copil, dezvoltând, de asemenea, obiceiuri sănătoase de igienă dentară. Muzica provine de la peria înlocuibilă, Când peria este înlocuită, ei obțin o nouă melodie muzicală împreună cu noua perie. Muzica distrează copilul, încurajându-i să perieze timpul potrivit, lăsând în același timp părinților să știe dacă copilul lor și-a încheiat timpul de periaj.

Denumirea proiectului : TTONE, Numele proiectanților : Nien-Fu Chen, Numele clientului : Umeå Institute of Design .

TTONE Periuța De Dinți De Interacțiune

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.