Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Interacțiune

paintable

Masa De Interacțiune Paintable este o masă multifuncțională pentru toată lumea, ar putea fi o masă obișnuită, o masă de desen sau un instrument muzical. Puteți utiliza diferite tipuri de culori pentru a picta pe suprafața mesei pentru a crea muzică cu prietenii sau familiile, iar suprafața va transfera desenul pentru a deveni melodie prin senzori de culoare. Există două moduri de desen, desen creativ și desen de note muzicale, copiii pot desena orice doresc să creeze muzică la întâmplare sau să folosească regula pe care o proiectăm pentru a umple culoarea pe poziția specifică pentru a face rima de pepinieră.

Denumirea proiectului : paintable, Numele proiectanților : Nien-Fu Chen, Numele clientului : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Masa De Interacțiune

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.