Revista de proiectare
Revista de proiectare
Interactiv

MinYen Hsieh Portfolio

Interactiv MinYen Hsieh este un designer interactiv premiat, iar tehnologul creativ se concentrează pe designul vizual / interacțiune pentru diverse platforme cu sediul în prezent în New York. Tind să lucrez la o serie de idei și concepte exploratorii care au o durată și o semnificație variate. Lucrările mele reflectă conceptele mele prin diferitele moduri interactive de a spune povești. Când utilizatorii vor parcurge lumea mea interactivă, vor realiza conceptul pe care îl spun și îmi vor crea propriile povești și amintiri.

Denumirea proiectului : MinYen Hsieh Portfolio, Numele proiectanților : MinYen Hsieh, Numele clientului : .

MinYen Hsieh Portfolio Interactiv

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.