Revista de proiectare
Revista de proiectare
Balansoar Și Tobogan

2-in-1 Slide to Rocker

Balansoar Și Tobogan 2-in-1 Slide to Rocker se transformă cu ușurință de la rocker la slide, pentru a oferi două moduri distractive de a juca. În modul diapozitiv, există pași texturați și mânere de prindere sigură, alături de un glisant ușor înclinat de 32 cm (81 cm) pentru începători; în modul de balansare, o bază extinsă și mânere sigure de prindere oferă securitate în timpul balansării. Acest produs este ideal atât pentru interior cât și pentru exterior: dimensiuni: diapozitiv: 33,3 "D x 19,7" L x 20,4 "H (85D x 50 W x 52 H cm) 52H cm) Potrivit pentru vârstele de 1,5 până la 3 ani.

Denumirea proiectului : 2-in-1 Slide to Rocker, Numele proiectanților : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Numele clientului : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Balansoar Și Tobogan

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.