Revista de proiectare
Revista de proiectare
Remodelarea Creativă

Redefinition

Remodelarea Creativă Scurtul proiectului a fost menținerea contextului montan, fără a emite amintiri rustice ale tipologiilor rezidențiale montane predominante. A implicat o renovare majoră a unei case tipice de munte. Totul ar fi realizat la fața locului, folosind ca materiale de bază metal, lemn de pin și agregate minerale, forță de muncă umană și expertiză. Ideea principală a fost aceea de a lăsa obiectele să dobândească valoare și valoare sentimentală după ce proprietarii le vor găsi utile și familiare, precum și proiectarea cu puterea transformatoare a materialelor în minte.

Denumirea proiectului : Redefinition, Numele proiectanților : Helen Brasinika, Numele clientului : BllendDesignOffice.

Redefinition Remodelarea Creativă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.