Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birou La Scară Mică

Conceptual Minimalism

Birou La Scară Mică Designul interior este în dungi la un minimalism estetic, dar nu funcțional. Spațiul cu plan deschis este accentuat prin linii curate, deschideri vitrate mari care permit multă lumină naturală în timpul zilei, permițând liniei și planului să devină elementele structurale și estetice de bază. Lipsa unghiurilor drepte a determinat necesitatea adoptării unei viziuni mai dinamice a spațiului, în timp ce alegerea unei palete de culori ușoare combinate cu varietatea materială și texturală permite unitatea spațiului și funcției. Finisajele din beton neterminate se ridică la pereți pentru a adăuga un contrast între alb-moale și gri-dur.

Denumirea proiectului : Conceptual Minimalism, Numele proiectanților : Helen Brasinika, Numele clientului : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Birou La Scară Mică

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.