Revista de proiectare
Revista de proiectare
Baie

Passion

Baie Această sală de baie întruchipează Yangul și Yinul, negru și alb, pasiune și pace. Marmura naturală oferă acestei încăperi un sentiment original și unic. Și întrucât suntem mereu în căutarea unui sentiment natural, am decis să folosesc materiale organice, care creează o atmosferă cu adevărat pașnică. Plafonul este ca o atingere finală care aduce o armonie interioară în această cameră. Multitudinea oglinzilor o face să pară mai spațioasă. Întrerupătoarele, soclurile și accesoriile au fost selectate pentru a se potrivi cu schema de culori periate. Cromul periat arată elegant cu faianța neagră și se potrivește cu interiorul.

Denumirea proiectului : Passion, Numele proiectanților : Julia Subbotina, Numele clientului : Julia Subbotina.

Passion Baie

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.