Revista de proiectare
Revista de proiectare
Platforma Transformabilă

Space Generator

Platforma Transformabilă Generatorul de spațiu reprezintă un câmp al celulelor modulului reglabile în înălțime. Conform programului predeterminat, celulele modulului urcă și coboară transformând platforma plană în aranjamente tridimensionale pe două niveluri funcționale diferite. Astfel, aceeași platformă poate fi transformată rapid pentru scenariul necesar în acest moment, fără costuri sau timp suplimentar, devenind un teren de prezentare, un spațiu de audiență, o zonă de agrement, un obiect de artă sau orice poate fi imaginat.

Denumirea proiectului : Space Generator, Numele proiectanților : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Numele clientului : ARCHITIME.

Space Generator Platforma Transformabilă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.