Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca Parcului

S-Clutch

Banca Parcului S-clutch bench își derivă numele din pungi de ambreiaj, deoarece își inspiră o icoană elegantă și contribuția sa importantă la accesorizare și stil. S-provine de la Shelter, Stray, Street, Sunshine și Space. Este o bancă care aspiră să adauge scăpărilor urbane un accent mai colorat și uman, ținând cont de valorile de bază ale simbiozei și existenței armonioase. În timp ce folosește o culoare capricioasă găsită în camera unui copil, ea promovează o abordare ludică a vieții orașului, care trebuie literalmente luată în serios.

Denumirea proiectului : S-Clutch, Numele proiectanților : Helen Brasinika, Numele clientului : BllendDesignOffice.

S-Clutch Banca Parcului

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.