Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dulap Multifuncțional

Shanghai

Dulap Multifuncțional Dulap multifuncțional „Shanghai”. Modelul de fațadă și forma laconică acționează ca un „perete decorativ”, ceea ce face posibilă perceperea garderobei ca o componentă decorativă. Sistemul „all inclusive”: include locuri de stocare cu volum diferit; Noptierele încorporate, făcând parte din fațada garderobei, deschisă și închisă printr-o împingere față; 2 lămpi de noapte încorporate ascunse sub volumul remarcabil de pe ambele părți ale patului. Partea principală a dulapului este realizată dintr-o mică piesă în formă de lemn. Se compune din 1500 de bucăți de kempas și 4500 bucăți de stejar alb.

Denumirea proiectului : Shanghai, Numele proiectanților : Julia Subbotina, Numele clientului : Julia Subbotina.

Shanghai Dulap Multifuncțional

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.