Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Calendar În mod asemănător caleidoscopului, acesta este un calendar cu decupaje grafice suprapuse desenate cu modele multicolore. Designul său cu modele de culori care pot fi modificate și personalizate prin simpla schimbare a ordinii foilor prezintă sensibilitățile creative ale NTT COMWARE. Este oferit un spațiu de scriere amplu, iar liniile rulate iau în considerare funcționalitatea, ceea ce îl face perfect ca un calendar de programare pe care ai dori să-l folosești pentru decorarea spațiului personal.

Denumirea proiectului : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Numele proiectanților : Katsumi Tamura, Numele clientului : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Calendar

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.