Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul

100 Bites Dessert

Restaurantul Luând mușcătură ca temă de design, portretele grafice, modelele de dinți, celebrele vizuale ale capului sunt toate caracteristicile cheie care ajută la stimularea papilelor gustative ale fiecărui client. De la plafonul grafic maron și alb, fantezist, până la peretele alb super grafic, până la peretele de afișare a produselor aranjate perfect, împreună cu cele 100 de icoane care mușcă reprezentând diferite decenii, o confuzie bogată de umor negru proiectată confundă.

Denumirea proiectului : 100 Bites Dessert, Numele proiectanților : Danny Chan, Numele clientului : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Restaurantul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.