Revista de proiectare
Revista de proiectare
Suport Pentru Umeraș

Nobolu

Suport Pentru Umeraș Proiectat de Shinn Asano cu fundal în design grafic, Sen este o colecție de 6 piese de mobilier din oțel care transformă liniile 2D în forme 3D. Fiecare piesă incluzând „suport pentru umeraș nobolu” a fost creată cu linii care reduc la minimum excesul pentru a exprima atât forma cât și funcționalitatea într-o gamă de aplicații, inspirate de surse unice, cum ar fi ambarcațiunile și modelele tradiționale japoneze. Suportul cu umeraș Nobolu este inspirat de formele hieroglifelor japoneze. Partea de jos este iarbă, mijlocul este soarele, iar vârful este un copac, ceea ce înseamnă că soarele răsare.

Denumirea proiectului : Nobolu, Numele proiectanților : Shinn Asano, Numele clientului : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Suport Pentru Umeraș

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.