Revista de proiectare
Revista de proiectare
Suport Pentru Umeraș

Nobolu

Suport Pentru Umeraș Proiectat de Shinn Asano cu fundal în design grafic, Sen este o colecție de 6 piese de mobilier din oțel care transformă liniile 2D în forme 3D. Fiecare piesă incluzând „suport pentru umeraș nobolu” a fost creată cu linii care reduc la minimum excesul pentru a exprima atât forma cât și funcționalitatea într-o gamă de aplicații, inspirate de surse unice, cum ar fi ambarcațiunile și modelele tradiționale japoneze. Suportul cu umeraș Nobolu este inspirat de formele hieroglifelor japoneze. Partea de jos este iarbă, mijlocul este soarele, iar vârful este un copac, ceea ce înseamnă că soarele răsare.

Denumirea proiectului : Nobolu, Numele proiectanților : Shinn Asano, Numele clientului : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Suport Pentru Umeraș

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.