Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa Atașabilă Cu Balansoar

Ergo-table for bed

Masa Atașabilă Cu Balansoar Masa este capabilă să se rotească într-un anumit unghi pentru a se încadra sub pat / compartiment pentru a maximiza spațiul și a se deschide într-o manieră utilizabilă. Capabil să aibă câteva caracteristici pivotante, care sunt pe 2 planuri, pentru a avea un leagăn ușor pentru utilizator. Poate ajuta la rezolvarea problemelor potențiale la plasarea laptopului sau a dispozitivelor similare direct pe pat, care captează fluxul de aer. În ceea ce privește aspectul ergonomic, tabela pivotantă permite utilizatorului să aibă o suprafață de montare adecvată pentru a evita apăsarea pe poala utilizatorului. În timp ce corpul este în poziție preferată, masa se leagănă spre el / ea menținând ușor confortul. Utilizarea mesei este de asemenea dezactivată.

Denumirea proiectului : Ergo-table for bed, Numele proiectanților : Ivan Paul B. Abanilla, Numele clientului : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Masa Atașabilă Cu Balansoar

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.