Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceas

Quantum

Ceas Mi-am dorit o formă diferită, o formă care să evocă gândurile despre mașinile sport și bărcile de viteză. Întotdeauna mi-a plăcut aspectul liniilor și unghiurilor ascuțite, iar asta a apărut în designul meu. Cadranul prezintă o experiență 3D privitorului și există mai multe „niveluri” din cadran care sunt vizibile din orice unghi la care poate fi vizionat ceas. Am proiectat prinderea curelei pentru a se fixa direct în ceas, cu scopul final de a oferi purtătorului o experiență integrată și tridimensională.

Denumirea proiectului : Quantum, Numele proiectanților : Elbert Han, Numele clientului : Han Designs.

Quantum Ceas

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.