Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Vizuală

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Identitatea Vizuală Le Coffret este un fermecător design de mic dejun în inima Valle d'Aosta. Proiectul a fost conceput în respectul absolut al stilului autentic: prin urmare, pereții de piatră, grinzile de lemn și mobilierul antic. Un cerc care simbolizează cerul peste triunghiul reprezentând muntele, unde se află B & B, din ideea ascensiunii omului pe cer. Un font Onciale revizuit într-o versiune modernă, pentru a aminti originile celtice ale Văii, echilibrează corect și susține un simbol puternic și important pentru a obține în sfârșit un logo ușor de identificat și ușor de atras.

Denumirea proiectului : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Numele proiectanților : Laura Ferrario, Numele clientului : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Identitatea Vizuală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.